kopioin ne ja toivottavasti eivät kärsineet :)

 

Helpot peruskynnet !

01.01.2011 - 16:52

Tänään ajattelin tehdä helpot peruskynnet ja näytän miten minä teen ne !

 

1. aloitetaan poistamalla kynsilakka. Itse tykkään poistaa kynsilakkani valkoisella huovalla ja  mirame kynsilakanpoistoaineella , mutta tapoja on monia. tämä toimii omalla kohdalla vain parhaiten !                           

         

      

Kun kynsilakka on poistettu laitan sormeni likoamaan lämpimään veteen kunnes kynsinauhat ym. ovat pehmenneet.Tämä tekee kynnestä pehmeän ja helpottaa viilausta ym.         

 

Sitten laitan kevyttä rasvaa ja levitän sen pyörivin liikkein ja hieron kynsinauhat nopeaa. sen jälkeen viilataan kynnet tarvittaessa.

 

Kun rasva on imeytynyt levitetään aluslakka. Levitän sen pitkillä vedoilla . Käyttämäni aluslakka on wet and wildin perus läpinäkyvä aluslakka.

 

Annan aluslakan kuivua muutaman minuutin ja sitten alan levittää pääväriä, Avonin real red:iä, joka on todella tumman punainen. Levitän sen samalla lailla kun aluslakan; pitkillä vedoilla alhaalta päin ylös.

 

Tarvittaessa voit levittää toisen kerroksen mutta tällä kynsilakalla se ei  ole tarpeen. Lopputulos on peittävä ja pysyy pitkään aluslakan ansiosta, muistathan antaa kynsilakan kuivua tarpeeksi pitkään jotta tuloksesta tulee tasainen.Tarvittaessa laita myös päällyslakkaa.